STANIVUKOVIĆ O DOLASKU KRIM POLICIJE: Samo sam se nasmijao, jer radimo sve po propisima
Foto: D. Rakita

STANIVUKOVIĆ O DOLASKU KRIM POLICIJE: Samo sam se nasmijao, jer radimo sve po propisima

Ističe da su predali dokumentaciju koju je tražila policija.

-Radovi na kružnom toku kod “Ekvatora” biće završeni za deset dana, kazao je danas na pres konferenciji gradonačelnik Draško Stanivuković i dodao da nisu dobili nikakav dopis za obustavu radova, te se radi o sumanutoj politici, a u kabinet gradonačelnika došla je i krim policija.

-Jutros je nenajavljeno došla krim policija te tražila dokumentaciju o izgradnji kružnog toka kod Ekvatora, ja sam se samo grohotom nasmijao jer radimo sve po propisu, ali ovo nam je dalo dodatnu motivaciju za daljim radom – rekao je Stanivuković.

Dodaje da rade pošteno te da su dali dokumentaciju policiji.



Kako on kaže Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada, je pokrenuo postupak ukidanja građevinske dozvole.

-On, koji bi se trebao boriti za grad i da imamo građevinsku dozvolu, pokreće reviziju, ocjenu ustavnosti i zakonitosti, odnosno postupak da se nama oduzme pravosnažna građevinska dozvola – rekao je on, te dodao da on ima mjesečnu platu od grada 5.000 KM i živi na grbači građana, a ne bori se za građane, prenose Nezavisne.

-Mi radove nastavljamo i mi ćemo radove završiti – rekao je on, te dodao da nisu dobili dopis, te da imaju pravosnažnu građevinsku dozvolu po kojoj postupaju.

Tvrdi da s eradovi odvijaju nesmetano.

Aako treba angažovaćemo i Kineze i Nepalce – rekao je on, te dodao da će se raditi svim danima kako bi se što prije završila ova kružna raskrsnica.

U vezi sa izvođenjem radova na izgradnji kružne raskrsnice kod zgrade „Ekvatora“, Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske odbilo je kao neosnovanu žalbu Grada Banjaluka izrečenu na Rješenje republičkog urbanističko-građevinskog inspektora.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)