Lepa Brena: Pripremili smo poseban repertoar, napraviću spektakl u Banjaluci! (FOTO, VIDEO)
Foto: A. Čavić

Lepa Brena: Pripremili smo poseban repertoar, napraviću spektakl u Banjaluci! (FOTO, VIDEO)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i Lepa Brena održali konferenciju za novinare u Beogradu.

Banjaluka je postala grad otvorenog srca, a za proslavu Nove godine pripremili smo poseban repertoar – kazala je ovo Lepa Brena, na današnjoj konferenciji za novinare u Beogradu povodom proslave novogodišnjih praznika u Banjaluci.

Najluđu noć u godini građani Banjaluke, kao i brojni turisti koji će doći u grad na Vrbasu provešće uz pjesme regionalno poznatog pjevača Željka Samardžića, dok će za reprizu, odnosno prvog dana nove godine, pjevati Lepa Brena.



-Želim da se zahvalim najmlađem gradonačelniku. Banjaluka je postala grad otvorenog srca. Napravićemo takav repertoar da će koncert biti spektakularan. Dolazimo sa pozitivnom energijom i nadam se da će ta energija biti dovoljna da potraje 365 dana – kazala je Lepa Brena, obećavši da će prenijeti dobru energiju.

-Ne predstavljaju mi problem ni kiša ni snijeg ni veliki minus, ovo će biti izvanredan koncert – objasnila je ona.

Prema njenim riječima zimski period treba imati malo drugačiju konotaciju, te će repertoar biti živ, veseo i podstaknuće dobru atmosferu.

Ona je i dodala da poručuje svima “hajde da se volimo”.

Brena je naglasila da joj je velika želja da u 2024. godini na velike i stabilne noge stavi kompaniju Lady B, ali i da je svom timu dala da joj naprave jednu dobru pjesmu koja će biti opštenarodni hit, prenose Nezavisne.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, koji je skupa sa Brenom u Beogradu održao pres konferenciju najavio je spektakl u Banjaluci povodom proslave Nove godine.

U životu je najteže trajati, te je čestitao Breni na njenom trajanju.

-Hajde da nam duge noge budu za igranje, a belo grlo za pevanje – rekao je on.

On je dodao da je Banjaluka sve posjećeniji grad, te poziva sve na spektakularnu novogodišnju zabavu.

-Takođe pozivam sve da posjete naš Zimzobal koji nudi raznovrstan mizički i gastronomski sadržaj – naveo je on, te dodao da Banjaluka ima novi trg i novi plato, gdje će biti Zimzopark, i proslava Nove godine 1. januara 2024. godine uz nesvakidašnji koncert Lepe Brene.

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)