Banjalučko studentsko pozorište: Premijera predstave „Svi smo mi glumci“
Foto: Banjalučko studentsko pozorište

Banjalučko studentsko pozorište: Premijera predstave „Svi smo mi glumci“

Banjaluci zahvalnica za podršku.

Premijera predstave „Svi smo mi glumci“ u produkciji Banjalučkog studentskog pozorišta biće održana 23. decembra u 20.30 časova u Podrum sceni u Gospodskoj ulici.

Komad su stvarali i u njemu igraju članovi Studentskog pozorišta: Zorana Vuković, Milica Petković, Nikolina Bilandžija, Helena Stević, Nikolina Karalić, Natalija Medojević i Srđan Ćirić.

Predstava govori o mladim diplomiranim glumcima koji čekaju priliku za posao ispričanu kroz prizmu njihovog dolaska na imaginarni kasting za ulogu na filmu.



U ime Studentskog pozorišta Aleksandar Pejaković kazao je da istovremeno privode kraju 47. sezonu, tako će 25. decembra u 20.30 časova biti svečano zatvaranje sezone kada će biti odigrana najgledanija predstava u istoriji Studentskog pozorišta “Milka i Neđo, a biće dodijeljene i godišnje nagrade.

– Naredna sezona će da počne u znaku naziva sezone “Studentsko u Beogradu, Krsmanac u Banjoj Luci“ prema saradnji o razmjeni predstava koju ćemo da ostvarimo  sa Akademskim pozorištem „Branko Krsmanović“ Univerziteta u Beogradu.”

Na kraju uspješne 47. sezone članovi Studentskog pozorišta uručili su zahvalnicu za podršku Gradu.

Savjetnica gradonačenika Mirna Savić – Banjac, koja je primila zahvalnicu u ime Grada, kazala je da su izdvajanja za kulturu, odnosno za javni poziv za sufinansiranje projekata i Kalendar kulturnih manifestacija, svake godine veća.

– Podržavamo rad Banjalučkog studentskog pozorišta i želimo im mnogo uspjeha i u daljem radu – kazala je Savić – Banjac.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)