Vukanović bi prije podržao Crnatka nego Trivićevu za gradonačelnika Banjaluke
Foto: D. Rakita

Vukanović bi prije podržao Crnatka nego Trivićevu za gradonačelnika Banjaluke

To je priča za jednu ozbiljnu analizu, kaže Vukanović.

Lider Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović, ponovio je danas da neće pružiti podršku aktuelnom gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukviću za novi mandat, ali je takođe istakako da bi Crnadak za njih bio prihvatljiv.

– Draška nećemo podržati nikad i prije bi podržali bilo koga drugog. Da li ćemo podržati Jelenu Trivić, to ćemo dogovoriti s našim odborom u Banjaluci. Vidjećemo ko je najbolje rješenje i ko može pobijediti. To je priča za jednu ozbiljnu analizu i odluku koja zahtijeva da vidimo ko bi sve mogao da bude kandidat. Hipotetički, možda bi se mogao napraviti kompromis kada bi Igor Crnadak bio kandidat za gradonačelnika. Možda bi on mogao da dobije podršku i nas, i Jeleninog Narodnog fronta i SDS – rekao je Vukanović za Srpskainfo.

Vuanović je takođe rekao kako je primjetno da stranka Trivićeve i dalje, na neki način, vodi kampanju protiv Lazara Radana tako da su mnoge stvari upropaštene bez ikakve potrebe.



-Mi nećemo podgrijavati tenzije niti produbljivati sukob, niti nama to odgovara. Još ima vremena da se stvari slože. Međutim, plašim se da su stvari u Trebinju, što se tiče Narodnog fronta, ali i u nekim drugim mjestima, kao što je Zvornik, otišle predaleko. U svakom slučaju, nismo za otvaranje nepotrebnih frontova unutar bloka koji je protiv Milorada Dodika – kaže Vukanović.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)