Predstavnici Grada ugostili visoku delegaciju ambasada nordijskih zemalja
Foto: Grad Banjaluka

Predstavnici Grada ugostili visoku delegaciju ambasada nordijskih zemalja

Ovaj susret predstavljao je priliku za razmjenu informacija i stavova o važnim pitanjima.

Predstavnici Grada predvođeni šefom Kabineta gradonačelnika, Vladimirom Grujićem ugostili su visoku delegaciju, koju su činili zamjenici šefova misija ambasada nordijskih zemalja u Bosni i Hercegovini i regionu.

Tokom srdačnog susreta u Gradskoj upravi bilo je riječi o aktuelnoj situaciji u Banjaluci, kao i o regionalnim i međunarodnim projektima od značaja za Grad.

-Ovaj susret predstavljao je priliku za razmjenu informacija i stavova o važnim pitanjima koja se tiču Banjaluke i njenog položaja u širem kontekstu. Delegacija nordijskih zemalja izrazila je interesovanje za daljnju saradnju i podršku u projektima koji će doprinijeti razvoju grada i regiona – kazao je Grujić.



U ime Grada Banjaluka, zahvalio se delegaciji na posjeti i izrazio spremnost za daljnju saradnju u cilju ostvarivanja zajedničkih ciljeva i prosperiteta zajednice.

Delagaciju gostiju činili su: Sara Lindergren iz Švedske, Stefan Almehagen Sanštad iz Norveške, Emi Kulta iz Finske i Frederik Damgard Jensen iz Danske, a u ime Grada sastanku su prisustvovali još i stručni savjetnik za međunarodnu saradnju, Mario Milanović i koordinator za strateško planiranje, Sanja Jovanović.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)