IMA SJAJNU LINIJU Neda Ukraden svaki dan započinje ovim napitkom (FOTO)

IMA SJAJNU LINIJU Neda Ukraden svaki dan započinje ovim napitkom (FOTO)

Kad ništa ne pomaže, tu je liposukcijska dijeta, kaže Neda.

Pjevalčica Neda Ukraden uvrštavala se među najveće zvijezde bivše Jugoslavije, a nosila je i titulu jedne od najljepših pjevačica.

I danas, u osmoj deceniji, Neda ništa ne prepušta slučaju. Tako je u nekoliko navrata pričala kako još uvijek ima figuru na kojoj joj mogu pozavidjeti i znatno mlađe kolegice.

Za „Azru“ je svojevremeno rekla da je njen fizički izgled rezultat genetike, redovne fizičke aktivnosti i ishrane, a otkrila je i bez čega ne započinje dan.



– Jutro započinjem čašom mlake vode u koju iscijedim pola ili cijeli limun i dodam kurkumu. Popijem veliku šoljicu turske kafe bez šećera i za to vrijeme čitam poruke, gledam vijesti, a onda radim jutarnju vježbu, rekla je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Nakon omiljenog pića, posvećuje se vježbanju. Uglavnom je to tabatha, a zatim plivanje i tenis.

– Već godinama gotovo svako jutro radim vježbe i vježbe disanja. Ne idem u teretane, zbog posla koji uključuje stalna putovanja propalo bi mi članstvo u bilo kojoj. Umjesto toga, gdje god da se zateknem, u kojoj god hotelskoj sobi, raširim ručnik po podu i radim sklekove i trbušnjake petnaestak minuta, ispričala je svojedobno pjevačica.

Priznaje da se ponekad i opusti.

– Ponekad posegnem za kolačem ili se počastim tanjirom tjestenine. No, kad se jedan dan prejedem, pazim šta ću drugi dan jesti i tako sam uvijek u balansu. A u životu je uvijek bitan balans, rekla je pjevačica za Glossy.

– Kad ništa ne pomaže, tu je liposukcijska dijeta. U ovim godinama nastojim prvenstveno voditi računa o svom zdravlju, a samim time i o izgledu. Sviđa mi se ovaj sisitem mršavljenja jer daje brze rezultate, a tokom režima se ne osjećam iscrpljeno i nisam gladna- ispričala je Neda.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)