Dodik potvrdio da SNSD izlazi na izbore, tvrdi da je odluka “pod moranje”

Dodik potvrdio da SNSD izlazi na izbore, tvrdi da je odluka “pod moranje”

Evo šta je Dodik sve igovorio.

Bez obzira na primjedbe opozicije da li smo nekoga priznali ili ne, a mi ne priznajemo lažnog visokog predstavnika, nećemo dozvoliti da se skrnavi Republika Srpska.

Ovo je izjavio lider SNSD Milorad Dodik nakon sastanka vladajuće koalicije koji je prije nekoliko trenutaka završen u Banjaluci.

– Ostvarićemo odlične rezultate na izborima. Građane pozivamo da naprave otklon od opozicije – rekao je Dodik, najavljujući da će stranke vladajuće koalicije izaći na predstojeće izbore koje je CIK zakazao na osnovu Izbornog zakona BiH.



Ponovio je da je opozicija u Republici Srpskoj “izdajnička” te da je PDP, kako je rekao, poznata izdajnička partija, prenosi Srpskainfo.

– O Vukanovićevoj politici ne treba ništa ni govoriti. On kleveće. Pozivam javnost da ne glasa za opoziciju – poručio je Dodik.

Lider SNSD dodao je da je odluka o izlasku na izbore bila “pod moranje”.

– Znamo za scenario da su se međunarodni faktor i opozicija dogovorili da sprovedu izbore, a taj scenario ćemo im spriječiti našim izlaskom na izbore – rekao je Dodik.

Sastanku vladajuće koalicije u Republici Srpskoj na kojem je donesena odluka o učešću na lokalnim izborima u oktobru ove godine prisustvovali su predsjednici SNSD Milorad Dodik, Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, Socijalističke partije Petar Đokić i DEMOS Nedeljko Čubrilović.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici NPS, kao i potpredsjednici SNSD Željka Cvijanović i Radovan Višković.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)