BEZ PEČENJA Torta od jagoda i sira
Foto: Screenshot

BEZ PEČENJA Torta od jagoda i sira

Brzo se sprema.

Jednostavna i brzo gotova torta od sira i jagoda idealna je za toplije dane i sezonu omiljenih crvenih plodova, pišu 24sata.hr.

Biskvit zamijeni keksima, a kuhanu kremu onom jednostavnijom, od sira i jagoda. Spoji 2 navedene komponente, tortu dobro ohladi i oduševi baš svakog ko će je isprobati.

Umjesto da ih narežeš na kockice, jagode možeš i smiksati u pire te ih dodati u kremu sa sirom, a umjesto šećera, koristiti možeš i med. Također, već gotov kolač možeš preliti umakom od voća. Jednostavno prokuvaj voće sa šećerom i malo vode – kada postane dovoljno gusto, skloni umak s vatre i prelij ga po gotovoj torti..



Također, tvoj je izbor hoćeš li koristit krem sir ili svježi kravlji sir. Jedino što trebaš znati prije donošenja odluke jest da je svježi kravlji sir potrebno prethodno ocijediti od viška vode te malo duže miksati s ostalim sastojcima za kremu, prenosi Avaz.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)