OPREZNO Danas brojne obustave na putevima
Foto: Grad Banjaluka

OPREZNO Danas brojne obustave na putevima

Zbog maratona u Novom Gradu biće obustavljen saobraćaj.

Obustava saobraćaja danas će biti na području Novog Grada zbog “Maratona stazama Branka Ćopića”, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Obustava će biti na snazi od 9.00 do 15.00 časova na dionici magistralnog puta Rudice-Novi Grad, do ukrštanja sa Ulicom Kej Krajiških brigada i na dionici regionalnog puta Rudice-Donji Dubovik.

Saobraćaj se jutros u Republici Srpskoj odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, uz slabiju maglu po kotlinama i povećanu opasnost od odrona.



U toku je sanacija magistralnog puta Crna Rijeka -Jajce, zbog čega je saobraćaj obustavljen i preusmjeren na put preko Mrkonjić Grada i Jezera.

Izmjena u saobraćaju i dalje je na snazi u Trebinju, na raskrsnici ulica Vuka Mićunovića, Srpska /Kameni most/ i kralja Petra Prvog Oslobodioca tako što vozila prolaza kroz kružnu raskrsnicu.

Zbog radova na magistralnom putu Nova Topola-Klašnice izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja, a do povremenih obustava dolazi i na regionalnom putu Doboj-Modriča u Kostajnici zbog miniranja u kamenolomu “Grapska-Kostajnica”. Režim saobraćaja izmijenjen je zbog radova i na magistralnom putnom pravcu Prijedor-Koprivna.

Saobraćaj će povremeno biti obustavljan na dionici magistralnog puta LJubogošta-Sumbulovac-Podromanija, na lokalitetu kamenoloma “Rogoušići” zbog izvođenja radova. Obustave će biti petominutne i trajaće do 19. jula.

Na lokalitetu Han Derventa u opštini Pale do 10. jula zbog minerskih radova dolaziće do povremene obustave saobraćaja na dijelu magistralnog puta Podromanija-Donja LJubogošta.

Na dionici magistralnog puta Dobro Polje-Miljevina saobraćaj se odvija usporeno, jednom saobraćajnom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila, a izmjene su zbog radova i na dionici magistralnog puta Han Pijesak-Sokolac.

Zbog oštećenja mosta na magistralnom putu Sastavci-Ustiprača saobraćaj se odvija jednom saobraćanom trakom. Na mostu se zabranjuje saobraćaj za vozila čija dozvoljena masa prelazi 12 tona.

Zbog rekonstrukcije dionice magistralnog puta Brod na Drini /Foča/-Hum /Šćepan Polje/ izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja sve do kraja godine.

Režim saobraćaja izmijenjen je na magistralnom putu dionica Rudanka-Doboj zbog uključivanja i isključivanja mehanizacije angažovane na izgradnji auto-puta na koridoru “Pet ce” od mosta Rudanka do tunela Putnikovo brdo dva. Radovi su produženi do kraja godine.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)