“NIKADA NIŠTA U ŽIVOTU NISMO DOBIILI” Suze na licu Banjalučana zbog besplatne legalizacije

“NIKADA NIŠTA U ŽIVOTU NISMO DOBIILI” Suze na licu Banjalučana zbog besplatne legalizacije

Mnogi su nakon dugo godina trajno riješili ovo važno pitanje.

Jedna od mjera koje je uveo gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, jeste besplatna legalizacija objekata za one koji do sada nisu bili u mogućnosti da legalizuju svoje domove.

Mnogima je nakog dugo godina pao kamen sa srca, jer konačno mogu da legalizuju svoje domove i bez problema kuću prepišu na nekog od svoje djece.

– Nikada ništa nismo dobili. Muž mi je ratni vojni invalid, ne čuje. Kamo sreće da smo imali pare pa to ranije uradili kao što su drugi. Svaka čast, za tebe glasam dok sam živa – riječi su jedne Banjalučanke upućene gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću na dodjeli rješenja za legalizaciju.



”Hvala ti puno”, “Ovo nam puno znači”, “Zašto nisi došao prije” samo su neki od komentara građana na dodjelama vaučera što pokazuje koliko građanima ova mjera znači.

Gradonačelnik Stanivuković uručio svake sedmice uruči rješenja za besplatnu legalizaciju bespravno sagrađenih objekata.

– Za samo godinu dana preko 4.000 porodica dobilo je siguran krov nad glavom – kazao je gradonačelnik.

Kako je naglasio, besplatna legalizacija objekata je mjera koja obuhvata preko 10.000 domaćinstava koji nakon decenija čekanja mogu uknjižiti svoj dom ili ga prepisati na svoje najmilije.

– I ovog puta smo uručili 50 novih rješenja kojima smo trajno riješili stambeno pitanje naših sugrađana. Nastavljamo dalje sa našim humanim politikama, jer Banjaluka je porodica – poručio je gradonačelnik.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)