“SDS nije zabranjena stranka” Miličević komentarisao učešće stranke na izborima
Foto: Ustupljena fotografija

“SDS nije zabranjena stranka” Miličević komentarisao učešće stranke na izborima

100.000 stanovnika daje svoje povjerenje SDS- kaže Miličević.

Ne postoji nijedan razlog zašto SDS ne bi dobio potvrdu učešća na izborima. Istakao je ovo Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke, govoreći o pripremnim aktivnostima stranke za lokalne izbore.

-SDS nije zabranjena politička partija. SDS jeste partija koja je 20 godina na OFAK listi ali nijedna banka dosad nije imala problem što imamo otvoren račun niti smo imali problem s CIK-om kod ovjere za izbore – naglasio je lider SDS.

Miličević je rekao kako SDS još nije dobio povratnu informaciju iz CIK-a na prijavu na oktobarske izbore, te da su ovjere još u toku.



-100 hiljada stanovnika Republike Srpske daje povjerenje Srpskoj demokratskoj stranci, a CIK-ovim nedavanjem prava ovjere oko 100 hiljada glasača izgubilo bi pravo da se izjasni, što predstavlja udar na osnovna politička prava izjašnjavanja građana – pojasnio je Milićević.

-Kad bi se to desilo pripremili smo se da kroz tužbe prema CIK-u možemo ići dotle da se čak ponište i rezultati takvih izbora – zaključio je Miličević.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)