MOŽDA SE NEĆE VRATITI Kejt Midlton vodi bitku s rakom
Foto: YT

MOŽDA SE NEĆE VRATITI Kejt Midlton vodi bitku s rakom

Iz palače odlučuju koje će odgovornosti preuzeti nakon oporavka.

Bitka Kejt Midlton s rakom ne samo da bi je mogla duže držati podalje od očiju javnosti, već bi potencijalno mogla uzdrmati njenu ulogu u kraljevskoj porodici.

– Princeza se možda više nikada neće vratiti aktivnostima u kojima su je ljudi prije vidjeli, rekao je izvor za Us Weekly.

Dodaje kako iz palače odlučuju koje će odgovornosti preuzeti nakon oporavka. Insajder je dodao da mama troje djece trenutno “ponovno procjenjuje što će moći raditi kada se vrati” nakon što je prošla preventivnu hemoterapiju zbog neobjavljene dijagnoze raka.



Podsjetimo, ranije su izvori bliski Kensingtonskoj palači otkrili su za britanski Daily Beast da se princeza od Walesa neće pojavljivati u javnosti sve do kraja 2024. godine, što je zabrinulo obožavatelje kraljevske porodice širom svijeta.

– Velik broj zaposlenika treba znati tačan raspored događanja nekoliko mjeseci unaprijed. Rečeno mi je da je Katein kalendar posve prazan sve do kraja godine. Baš ništa nije isplanirano. Prema svemu sudeći, ne očekujte njeno pojavljivanje u javnosti ove godine, rekao je izvor.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)