OVAKVU JE NISMO VIDJELI Rihanna prošetala novu frizuru (FOTO)
Foto: Instagram/printscreen

OVAKVU JE NISMO VIDJELI Rihanna prošetala novu frizuru (FOTO)

Kročila bez perike.

Rihanna je juče u Njujorku odlučila pokazati svoju kosu bez ekstenzija i perika, noseći samo svoje prirodne kratke kovrdže nakon što je prethodnih sedmica u više navrata eksperimentirala s kosom.

Pjevačica je prošle sedmice predstavila svoju novu liniju proizvoda za kosu “Fenty Hair”, a za tu priliku se još jednom “transformisala” te je ranije dugu plavu kosu zamijenila pixie cut frizurom.

Dok su je fanovi mogli u rijetkim prilikama mogli vidjeti bez perika i ekstenzija, jučerašnjim pojavljivanjem pokazala je kako izgledaju njene prirodne kovrdže s plavim pramenovima.



Za ovu priliku je nosila krznenu bundu, “Louis Vuitton” torbu te vrećaste hlače, a čak i s nešto drugačijom frizurom nije se uspjela sakriti od obožavatelja koji su je okružili čim su je primijetili na ulici.

Izgled je upotpunila nizom ogrlica te velikim halka naušnicama, a na nogama je imala sandale na petu.

Pjevačicina objava nove linije proizvoda njenog brenda Fenty ponovo je razočarala fanove jer je pjevačica i dalje više posvećena svom biznisu u odnosu na muzičku karijeru.

Nije pomoglo što se potom u šetnji gradom s partnerom ASAP Rockyjem pojavila u majici s natpisom “penzionisana sam”, piše Klix.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)