“Čevap fest” privukao veliki broj posjetilaca (FOTO)
Foto: Grad Banjaluka

“Čevap fest” privukao veliki broj posjetilaca (FOTO)

Manifestaciju je tradicionalno posjetio i gradonačelnik Banjaluke.

U našem gradu, u Parku „Petar Kočić“ danas je otvoren sedmi po redu „Ćevap fest“, te je ponovo privukao veliki broj posjetilaca.

Ovaj festival posjetio je i gradonačelnik Draško Stanivuković, koji već tradicionalno posjećuje ovu manifestaciju koja je prepoznatljiva u našem gradu.

-Ovo je tradicionalna manifestacija u našem gradu koju ja kao gradonačelnik tradicionalno posjećujem. Želim svima da poručim – kako našim sugrađanima, tako i turistima, da dođu i posjete „Ćevap fest“ koji će trajati sve do nedjelje – naglasio je Stanivuković.



Promoter ove manfestacije, Nebojša Kuštrinović naglasio je kako je riječ o manifestaciji koja je posvećena promociji banjalučkog ćevapa.

-Posjetioci će u narednim danima imati priliku da uživaju u najboljim banjalučkim ćevapima, ali i da isprobaju brojne domaće delicije. Ove godine učestvuje više ćevabdžinica, mali proizvođači meda i pčelinjih proizvoda, proizvođači suhomesnatih proizvoda, suvenira i ručnih radova, zmijanskog veza, kao i proizvođači rakija. Ćevap fest” je dodatno obogaćen i velikom ponudom domaćih poljoprivrednih proizvoda, u saradnji sa asocijacijom “Plodovi sela”. Nimalo slučajno, ovogodišnji festival otvaramo na Spasovdan, krsnu slavu grada, u namjeri da pružimo dodatni sadržaj našim građanima koji nas vjerno prate svih ovih godina – poručio je Kuštrinović.

Održavanje ovogodišnjeg “Ćevap festa” trajaće do nedjelje, 16. juna, a Grad je podržao ovaj događaj putem Kalendara turističkih manifestacija za 2024. godinu.”

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)