Pronašao ljubav svog života,a onda saznao da je udata za još pet muškaraca
Foto: Unsplash

Pronašao ljubav svog života,a onda saznao da je udata za još pet muškaraca

Dvostruki život.

Škotski vozač autobusa bio je slomljen poslije otkrića da je njegova supruga imala tajni dvostruki život.

Piter Najt (63) prošlog juna vjenčao s 43-godišnjom Lisom Džejn Dejvis. Naime, mladoženja je nasjeo na lažne tvrdnje da je Lisa uspješna ljekarka.

Piter je saznao da je njegov brak lažan, da mu žena nije ljekarka i da je ranije bila osuđivana za bigamiju. Ona je bila već udata za pet drugih muškaraca.



Majka petoro djece Lisa – Piteru poznata kao Alisa – vjenčala se s drugim muškarcem na neobaveznim ceremonijama vjenčanja na Baliju – nekoliko dana nakon što su se ona i Piter upoznali – u septembru 2022. godine, prenosi ATV.

Piter je na dan vjenčanja dobio poruku od porodice Lisinog petog supruga u kojoj ga upozoravaju na Lisinu sumnjivu prošlost. Bez obzira na upozorenje ipak je nastavio s ceremonijom.

Rekao je: -Vjerovao sam joj, želio sam da joj vjerujem, vjerovao sam u nju čak i kad su me upozoravali da me vara, a onda sam saznao da je prevarant.

Piter je otkrio kako je bio uvučen u horor mrežu laži. Dodao je: ‘Alisa je naišla na mene na internet stranici za upoznavanje i bio sam polaskan. Bio sam vozač autobusa pred penzijom, ona je bila 20 godina mlađa od mene i ljekarka koja je radila na intenzivnoj njezi u bolnici Ulster. Mislio sam da je nevjerovatna’. Policija je sada istražuje zbog njenog načina života.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)