Kresojević optužio Trivićevu da svoju politiku svodi na neistine i uvrede (VIDEO)
Foto: S. Ćuković

Kresojević optužio Trivićevu da svoju politiku svodi na neistine i uvrede (VIDEO)

Politiku je svela na nivo žute štampe, kaže Kresojević.

Jelena Trivić je u nedostatku argumenata svoju politiku svela na ličnu diskreditaciju. Zašto ne govori o prijedlozima šta je potrebno i moguće uraditi u Banjaluci?

Napisao je ovo na društvenim mrežama gradski menadžer Bojan Kresojević.

On je objavio i video u kojima se, kako kaže, osvrće na uvrede.



– U nedostatku argumenata ljudi se oslanjaju na neistine i lične uvrede. Tako je i Jelena Trivić svoju politiku svela na nivo žute štampe. Ne priliči jednoj profesorici ekonomskog fakulteta, da iako dobro zna da Draško Stanivuković nikada nije spominjao mene niti moje ime u Narodnoj skupštini, svjesno iznosi neistine u nedostatku argumenata i primjedbi na rad Gradske uprave – rekao je Kresojević.

On dodaje da su tvrdnje Trivićeve neistinite.

– Jasno je da, kao godinu dana mlađi od Draško Stanivukovića, nikada nisam njemu bio asistent na Ekonomskom fakultetu. Pozivam Jelenu Triviću i Narodni front da se bave pitanjima u svojoj nadležnosti od značaja za građane Banjaluke. Npr. da podrži povećanje prihoda, koji će obezbjediti izjednačavanje subvencija u privatnim vrtićima.  Jer od jednog doktora ekonomskih nauka u kampanji se očekuje da ima konstruktivne kritike i prijedloge kako unaprediti život građana – navodi Kresojević i dodaje:

Međutim, Jelena Trivić nema nikakvu viziju kako menjati Banjaluku prema bolje, a o tome ću govoriti sutra.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)