ROMANTIKA NIJE DUGO TRAJALA Krah kratkog braka JLo i Bena Afleka
Foto: YT/screenshot

ROMANTIKA NIJE DUGO TRAJALA Krah kratkog braka JLo i Bena Afleka

Dženifer je nedavno u društvu prijatelja, odmarala u Italiji i Francuskoj

Kako tvrdi dobro upućeni izvor,Dženifer Lopez i Ben Aflek pokušali su napraviti sve, ali jednostavno nije išlo.

Njihovom braku došao je kraj prije nekoliko mjeseci, a odvojeni život započeli su još u martu.

Uprkos takvom raspletu situacije, Ben je navodno i dalje izrazito zaštitnički nastrojen kada je JLo u pitanju. Da postoje problemi u njihovom braku počelo se šuškati u maju, nakon što se Aflek nije pojavio uz Lopez na nekoliko važnih crvenih tepiha, poput ovogodišnje Met Gale gdje je ona ove godine bila jedna od domaćica.



Nije je pratio ni na premijeri njezinog Netflixovog filma ‘Atlas’, a onda je latino diva dolila ulje na vatru kada je na Instagramu lajkovala objavu o ‘lošim vezama’.

Riječ je o objavi u kojoj je stajalo:

Ne možeš izgraditi odnos s nekim ko je odvojen od samog sebe.’ Da situacija nije bajna potvrdila je i pjevačica i glumica otkazavši svoju turneju ‘This Is Me… Live’, opravdavši se riječim kako želi uzeti malu pauzu od svega i posvetiti se djeci, porodici i bliskim prijateljima.

Iako su sve to pokušali ‘uljepšati’ povremenim zajedničkim pojavljivanjima, poput odlaska na maturu najstarije Aflekove kćeri, Dženifer je nedavno u društvu prijatelja, odmarala u Italiji i Francuskoj, a za to vrijeme Ben je iselio sve svoje stvari iz vile koju su zajedno kupili.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)