“Bijelo dugme” večeras nastupa na “Banjaluka festu”

“Bijelo dugme” večeras nastupa na “Banjaluka festu”

Numere “Pristao sam biću sve što hoće”, “Ako ima boga”, “Za Esmu” samo su neke od pjesama koje “Dugmići” u okviru slavljeničke turneje izvode u rok sastavu!

Slavni bend “Bijelo dugme”, najveća rok grupa na našim prostorima, nastupiće večeras na “Banjaluka festu” u okviru slavljeničke turneje povodom proslave 50 godina od osnivanja grupe.

“Dugme” povodom 50 godina karijere nastupa u samo nekoliko gradova, a Banjaluka je jedan od njih zahvaljujući “Banjaluka festu”. Bend nastupa u sastavu: Goran Bregović, Alen Islamović, Điđi Jankelić, Ogi Radivojević, Zoran Redžić i Mladen Vojičić Tifa.

– Numere “Pristao sam biću sve što hoće”, “Ako ima boga”, “Za Esmu” samo su neke od pjesama koje “Dugmići” u okviru slavljeničke turneje izvode u rok sastavu! Pjesme “Bijelog dugmeta” zvučaće baš onako kako ih pamtimo, kao velike rok himne svirane uz glasne gitare i bubanj – navedeno je u saopštenju organizatora. Slavljenička turneja “Bijelog dugmeta” počela je u Sarajevu uz sjajne reakcije publike, koja je prvi koncert u sklopu proslave jubileja dočekala sa oduševljenjem.



KATEGORIJE

KOMENTARI

Wordpress (0)