Fantastična prva noć „Tuborg Garden Festa“, ŽURKA SE NASTAVLJA I VEČERAS (FOTO)
Foto: Garden fest

Fantastična prva noć „Tuborg Garden Festa“, ŽURKA SE NASTAVLJA I VEČERAS (FOTO)

Prva festivalska noć nadmašila očekivanja - kažu organizatori.

Četvrti „Tuborg Garden Fest“ počeo je sinoć. Prvo festivalsko veče otvorio je bend Sinhro, koji je sjajnom svirkom podigao atmosferu i pripremio publiku za nastup Kralja Čačka, koji je oduševio prijedorsku publiku.

Potom je uslijedio nastup zagrebačkog sastava Detour. Pored njihovih najvećih hitova publika je ovaj put imala priliku da uživa u pjesmi “Kao ptica let”, koju se nedavno objavili.

– Bilo je sjajno večeras. Najbolji dio ovog posla je što vidiš puno različitih ambijenata, različitih gradova, pa evo konačno je došao red i na Prijedor. Uživali smo večeras. Ovo je divan grad, divna publika, divni ljudi. Bilo nam je zaista lijepo bez imalo pretjerivanja – izjavio je Nenad Borgudan, frontmen i gitarista grupe Detour.



Legendarni i jedan od najpopularnijih ex-yu bendova svih vremena Parni valjak održao je koncert za pamćenje. Hus i ekipa, sa novim pjevačem Igorom Drvenkarom, oduševili su prijedorsku publiku svojim novim, ali i starim velikim hitovima, kao što su “Ljubavna”, Zastave”, “Dođi”, “Lutka za bal”. Koncert su završili svojom baladom “Sve još miriše na nju”.

Članovi Parnog Valjka su oduševljeni ambijentom u Ljetnoj bašti i produkcijom festivala, te su iznenađeni ,što je po prvi put u njihovoj dugogodišnjoj karijeri, dominirala mlađa publika.

Čast da zatvori prvo festivalsko veče na “Gardenu” imao je Mile Kekin, nekadašnji frontmen kultnog zagrebačkog pank-rok benda “Hladno pivo“, koji je sa svojim bendom pored svojih novijih pjesama publici odsvirao i neke od najvećih hitova „Hladnog piva“.

– Prva festivalska noć je nadmašila naša očekivanja. Zadovoljna je publika, zadovoljni su izvođači, a mi prezadovoljni. Žurka se nastavlja večeras – istakli su organizatori festivala.

Drugo veče festivala, otvoriće lokalni bend “Plan B”, koji će publici predstaviti svoje prve autorske pjesme. Potom slijedi nastup hip-hop dua “Who See” , te hrvatskog repera Gršea, jednog od vodećih imena nove domaće hip-hop generacije.

Večeras na binu Ljetne bašte Prijedor, nakon 12 godina, stiže kultni hip hop sastav „Beogradski sindikat“, koji je poznat po jedinstvenim društvenim porukama, a posebno koncertima, koji se opisuju kao legendarni, te je sigurno da će njihov koncert obilježiti ovaj regionalni muzički događaj.

Festival će da zatvori beogradski metal/punk sastav Mortal Kombat.

– Okupite ekipu, ponesite sa sobom dosta dobre i pozitivne energije i doživite čarobno muzičko putovanje i atmosferu „Tuborg Garden Festa“. Ne propusti priliku da budete dio ove, sada već tradicionalne, muzičke priče – poručili su organizatori.

Ulaznicu za današnje koncerte po cijeni od 20KM možete kupiti na biletarnici Ljetne bašte.

Za publiku van Prijedora, besplatan i siguran prevoz do festivala i nazad, obezbjediće Željeznice Republike Srpske. Sve što je potrebno da uradite je da vašu kartu predočite na šalteru Željeznice. ⁣

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)