NOĆ KOJA ĆE SE PAMTITI Večeras osvjetljenje Kastela uz spektakularan program
Foto: A. Čavić

NOĆ KOJA ĆE SE PAMTITI Večeras osvjetljenje Kastela uz spektakularan program

Svi prisutni imaće priliku da uživaju u fenomenalnom programu.

Pridružite se večerašnjoj manifestaciji „Veče pod svjetlima Kastela“, kada će biti ozvaničen završetak radova na osvjetljenju tvrđave, koja će prvi put u istoriji dobiti svoj puni, dugoočekivani sjaj.

Saopštili su ovo iz Gradske uprave Banjaluka.

Svi prisutni imaće priliku da uživaju u fenomenalnom programu, sjajnoj zabavi i muzičkim nastupima od 21.00 čas na platou ispred tvrđave Kastel.



Očekuje vas i sjajan koncert klasične i filmske muzike uz nastupe Maje Manojlović uz pratnju Sanje Čolić Zelić, Natalije Todorović na violini, te pijaniste Vlade Danića.

Nema sumnje da će okončanjem ovog projekta, koji ujedno predstavlja i revitalizaciju kulturnog nasljeđa našeg grada, biti zaokružena jedna potpuno nova ambijentalna cjelina u našem gradu.

– Pridružite se i budite dio istorijskog trenutka za naš grad – kažu iz GU.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    Miki 2 mjeseca

    Morate samo odrzavati rasvjetu. Tipa na Zelenom mostu led trake vec ne rade jer se ne odrzava. Sustina je odrzavanja a ne pravljenja neceg radi fotografisanja. Takodje parking preko puta Narodnog pozorista u strogom centru grada je u mrklom mraku i niko za to ne mari? Ima i tu glasaca, nisu svi na periferiji