Predstavnici Grada upriličili prijem za učesnike „Kozara etno“ festivala

Predstavnici Grada upriličili prijem za učesnike „Kozara etno“ festivala

Grad Banjaluka je svih ovih godina podržavao i ubuduće će podržavati ovaj festival koji promoviše kulturu, saopštili su.

U Gradskoj upravi danas je upriličen prijem za učesnike i organizatore 19. po redu „Kozara etno“ festivala.

U ime Grada, dobrodošlicu učesnicima koji ove godine dolaze iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Grčke, Bugarske, Slovačke, ali i iz Paname poželjeli su  predstavnici Grada predvođeni ovlaštenim potpisnikom u Odjeljenju za društvene djelatnosti, Danijelom Kajkut.

– Grad Banjaluka je svih ovih godina podržavao i ubuduće će podržavati ovaj festival koji promoviše kulturu, tradiciju i običaje, ne samo Piskavice, već i čitave banjalučke regije i Krajine. Festival “Kozara etno” je svojevrstan banjalučki brend već punih 19 godina, čuvar naših običaja, tradicije i kulture koji nam otvara vrata širom svijeta – poručila je Kajkut.



Ona je zahvalila organizatorima KUD-a “Piskavica” na sjajnoj organizaciji manifestacije, koja ima za cilj kako obogaćivanje kulturnog života Banjaluke, tako i privlačenje što većeg broja turista u naš grad.

„Kozara etno“ festival počeo je 5. jula. Danas, treći dan festival biće održan na Trgu Krajine, a kompletan program pogledajte OVDJE.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)