Borenović je nosilac liste GrO PDP Banjaluka: Grad je danas bolji i ljepši nego prije četiri godine
Foto: Blink

Borenović je nosilac liste GrO PDP Banjaluka: Grad je danas bolji i ljepši nego prije četiri godine

Pobijedićemo režimlije koji ni od čega ne prezaju da naštete ovom gradu, kaže on.

Na sjednici Gradskog odbora PDP Banjaluka usvojena je lista kandidata za odbornike u Skupštini grada Banjaluka, čiji sam nosilac.

Poručio je ovo predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

– Banjaluka je danas bolja i ljepša nego prije četiri godine, a znamo da može biti još uspješnija, što nam je cilj u narednom mandatu. Skupštinska većina je opstruisala niz odličnih projekata, zato sada, odlučniji nego ikada, idemo da ostvarimo još jednu pobjedu za gradonačelnika, Draška Stanivukovića, kao i za Skupštinu grada – rekao je on.



Borenović je dodao i to da je Banjaluka grad u kojem živi čitav svoj život i grad za koji ga sve veže.

– To je grad u kojoj sam završio osnovnu školu, Gimnaziju, Ekonomski fakultet. Ovdje sam sa 18 godina obukao uniformu Vojske Republike Srpske i otišao u rat. U Banjaluci su rođena moja tri sina. Ovdje su moje komšije, prijatelji, tu su naši divni sugrađani. Zato ne dam Banjuluku i ne dam na nju!

Banjaluci želim samo napredak, razvoj, uspjeh, da bude još prospetitetnija, bolja, uređenija, ljepša, da bude grad srećnih i zadovoljnih ljudi. Pobijedićemo režimlije koji ni od čega ne prezaju da naštete ovom gradu, ali i kvaziopozicionare koji jedino znaju da sipaju laži i budalaštine. Ujedinile su ih frustracije, smetaju im besplatni udžbenici, besplatni javni prevoz, besplatna legalizacija, uređena šetališta kraj Vrbasa… Naš motiv je napredak, a njihov je mržnja.

Ja ne kalkulišem, ne vodim tastatura ratove… ja sam čovjek koji uvijek oči u oči priča sa svojim sugrađanima i koji pred bilo koga može stati mirne savjesti. Tu sam, jer volim ovaj grad.

Zato sebe, u punom kapacitetu, dajem Banjaluci. Banjaluka – zato što mi je stalo! – istakao je on.

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)