Trener BK “Slavija” najavljuje novi protest: Umjesto da SIJAJU, pehari KISNU jer krov prokišnjava
Foto: D. Rakita

Trener BK “Slavija” najavljuje novi protest: Umjesto da SIJAJU, pehari KISNU jer krov prokišnjava

Novi protesti najavljeni za nedjelju u 20 časova.

Jedan od najtrofejnijih klubova Banaluke uz rukometni klub “Borac” se i dalje nalazi na marginama.

Bokseri i trener i dalje bojkotuju novoizabrani Upravni odbor na čelu sa predsjednikom Zoranom Milakovicem jer ih, kako tvrde, ni nakon protesta niko nije kontaktirao, niti ponudio konkretno rješenje nagomilanih problema.

– Račun kluba je blokiran više godina. Bokseri nemaju osnovnih sredstava za obavljanje treninga, rukavice kao i srdstva zaštitu. Tuševi u svlačionici i dalje ne rade, jer u njima nema vode – navode iz BK “Slavija”.



Tvrde da je održavanje čistoće i higjene na niskom nivou, jer nema sapuna, a ni tolet papira.

– Krov na klubu i dalje nije popravljen  pa voda curi po kišnom vremenu po ringu kao i po trofejnoj sobi u kojoj se nalazi veliki broj pehara osvojenih od davne 1961. godine pa do danas. Pehari osvojeni u ringu krvlju i znojem  umjesto da sijaju kao i BK “Slavija” oni oslikavaju svojim propadanjem stanje u kojem se klub nalazi. Da li je Slavija zaslužila ovakvu upravu koja je vodi u zaborav? – pita trener Vladan Kljaić, koji poziva sve građane na još jedan miran protest.

– Pozivam da se okupimo ispred prostorija  BK “Slavija”  i zajedničkim mirnim prtestima  ne damo gašenje kluba, jer Slavija ja naša, od svih nas, a najmanje od ovakve Uprave – poručio je Kljaić.

Novi protesti su najavljeni za nedjelju.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (1)