Sutra počinju “Petrovdanski dani Petrićevca” uz veliki koncert Ane Bekute

Sutra počinju “Petrovdanski dani Petrićevca” uz veliki koncert Ane Bekute

Svi su pozvani.

Počinje manifestacija „Petrovdanski dani Petrćevca“ koja već sutra, 11. jula donosi bogat program za sve generacije, ali i veliki koncert Ane Bekute.

Pridružite se sutra, 11. jula na sportskim terenima pored Osnovne škole „Miloš Crnjanski“ –gdje vas od 19.30 časova očekuje zanimljiva priredba u kojoj će učestvovati mališani  nekoliko predškolskih ustavnova, KUD „Sveti Sava“, a biće upriličen i koncert dječijeg hora „Vrapčići“.

Od 20.30 časova biće održana svečana Petrovdanska akademija, a na kojoj će učestovati ANIP „Veselin Masleša“, Pjevačka grupa učenika OŠ Miloš Crnjanski, a biće DIS pozorište mladih izzvešće i predstavu „Pokondirena tikva“.



Nakoon toga, od 21.00 čas biće održan veliki koncert Ane Bekute, takođe na sportskim terenima pored Osnovne škole.

Program manifestacije „Petrovdanski dani Petrićevca“ biće nastavljen i na Petrovdan 12. jula. Nakon liturgije u Crkvi „ Svetog Petra i Pavla“ na Petrićevcu,  biće služen parastos poginulim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata, položeni vijenci i prislužene svijeće na Spomen-obilježju kod Crkve.

Osim toga, u okviru ove manifestacije biće održan i već tradicionalni Petrovdanski turnir u futsalu, koji će se igrati 12. i 13. jula na terenima pored Osnovne škole „Miloš Crnjanski“.

Manifestaciju, koja je čuvar tradicije i običaja, organizuju Mjesna zajednica Petrićevac i Parohija petrićevačka, uz podršku Grada Banje Luke, a program manifestacije pogledajte ovdje.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)