Savić-Banjac poručila Jeleni Trivić: Takmičimo se djelima, a ne prljavim kampanjama
Foto: V.Ševčuk

Savić-Banjac poručila Jeleni Trivić: Takmičimo se djelima, a ne prljavim kampanjama

Komentarisala navode Trivićeve na društvenim mrežama na račun poslanika PDP Nebvojše Drinića.

Politika je ozbiljan i težak posao. Ipak, i pored i nakon politike svaki čovjek bi trebao da zadrži dostojanstvo i da svakom može da pogleda u oči – poručila je ovo narodni poslanik PDP-a u Narodnoj skupštimni Republike Srpske Mirna Savić-Banjac.

U svojoj objavi na društvenim mrežama ističe da se uvijek rastuži kada vidi da pametni ljudi u izazovnim situacijama, onda kada bi trebalo da najviše sačuvaju staloženost, dozvole da lični animoziteti i fikcije upravljaju i prevladaju razum.

-Najnoviji slučaj je potez gospođe Trivić koja sada i lično, bez posrednika, političko (ne)djelovanje pokušava da svede na lično, trećerazredno i na nivou portaloida koji prljavom kampanjom donose mnogo više štete nego koristi – naglasila je Savić-Banjac.



Poručuje da bi svi napravili mnogo više za građane, ali i sebe same kada bi se takmičili djelima.

-A ne opanjkavanju i potezima koji više priliče kojekakvim zadrugama, nego ozbiljnoj političkoj sceni. Zaista nastojim biti korektna u svom djelovanju i svjesna sam da ću od ove objave mnogo više biti na meti od strane raznih frontova političke scene, ali ovo govorim iz iskrene namjere i uvjerenja da će svako ponaosob razmisliti o načinu djelovanja – naglasila je Savić-Banjac.

Na kraju svoje objave se našalila sa navodima Trivićeve.

-Pitala sam Nebojšu da mi da krug da probam Poršea, ali on ne posjeduje takav automobil – čime se osvrnula na tvrdnje Trivićeve koje plasira na društvenim mrežama o tome kako narodni poslanik Nebojša Drinić posjeduje skupocjeni automobil.

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)