Prije tačno TRI GODINE banjalučki osnovci dobili besplatne udžbenike (FOTO)
Foto: S. Ćuković

Prije tačno TRI GODINE banjalučki osnovci dobili besplatne udžbenike (FOTO)

Osnovci već tri godine dobijaju besplatne udžbenike.

Banjaluka je prije tačno tri godine dobila besplatne udžbenike za sve osnovce, podsjetio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković na svojim društvenim mrežama.

– Uspjeli smo, naša obećanja postaju realnost. Ponosni smo na sve što smo uradili u prvih 7 mjeseci mandata. Po prvi put u istoriji svi osnovci dobiće besplatne udžbenike od svog grada. Banjaluka je danas napravila istorijski iskorak u odnosu na mnoge gradove u Republici Srpskoj, BiH, ali i u regionu. Uradićemo sve što smo zacrtali, korak po korak do ostvarenja svih ciljeva – napisao je prije tri godine Stanivuković.



Banjalučki osnovci od 5. do 9. razreda će i za narednu školsku godinu dobiti besplatne udžbenike, za šta su već pokrenute sve neophodne procedure za realizaciju ugovora za isporuku udžbenika za školsku 2024/2025. godinu.

Uz ovu dobru praksu Grada koja se odnosi na banjalučke osnovce, biće nastavljena i praksa da se kompleti očuvanih korištenih udžbenika proslijede učenicima iz drugih opština i gradova Republike Srpske.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)