“Proziva one koji rade i nemaju vremena za dopisivanje sa njim” Milanović se oštro obratio portparolu SPS
Foto: Blink

“Proziva one koji rade i nemaju vremena za dopisivanje sa njim” Milanović se oštro obratio portparolu SPS

Drugi put kada odlučite da vikend provedete za tastaturom pišući saopštenja, konsultujte se sa nekim ko je detaljnije pratio rad skupštine u ovom mandatu - poručio je Milanović.

Uvaženom portparolu SPS se izgleda dopada javna polemika, pa pokušava da dobije javniprostor prozivajući one koji rade i nemaju mnogo vremena za dopisivanje sa njim. Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Mirna Savić Banjac mu je ukazala čast pa odgovarala nanjegove prozivke, a evo i ja da mu odgovorim, iako to nije moj manir ni stil da na ovaj način vodim politiku.

Rekao je ovo Dragan Milanović, šef Kluba odbornika PDP u Skupštini grada Banjaluka, sobzirom, kako kaže, da je portparol SPS spomenuo i odbornike PDP koji su, navodno zanijemili.

– Zato ipak moram reagovati. O radu odbornika i o tome koliko su radili i govorili u ovom mandatu može provjeriti u skupštinskoj službi, a može i pitati svoje partijske, a moje skupštinske kolege, odbornike SPS. U mnoštvu pitanja koje je danas otvorio, zapalo mi je za oko da je spominjao i regulacione planove. Odbornici kluba koji vodim, uključujući i mene, nismo u ovom mandatu imali ni jedan, niti svoj regulacioni plan, niti nečiji drugi za koji bismo tražili podršku. A vaši i odbornici i funkcioneri su imali mnogo- navodi Milanović i dodaje:



-Zato da vas dobronamjerno posavjetujem, drugi put kada odlučite da vikend provedete za tastaturom pišući saopštenja, konsultujte se sa nekim ko je detaljnije pratio rad skupštine u ovom mandatu, kako ponovo ne biste upali u zamku da otvarate teme koje vam ne idu u prilog – poručio jeMilanović, prenosi Srpskainfo.

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)