Banjalučki PDP odgovorio Trivićevoj: Njen jedini program i vizija su Draško Stanivuković i rukovodstvo Grada
Foto: PDP

Banjalučki PDP odgovorio Trivićevoj: Njen jedini program i vizija su Draško Stanivuković i rukovodstvo Grada

Reakcija na krivičnu prijavu koju je Trivićeva podnijela protiv čelnika Grada Banjaluka.

Jedini program, jedina vizija, jedino o čemu misli i govori Jelena Trivić jesu Draško Stanivuković i rukovodstvo Grada Banjaluka.

Ovo se navodi u saopštenju Gradskog odbora PDP Banjaluka kao reakcija na krivičnu prijavu koju je Trivićeva podnijela protiv čelnika Grada Banjaluka.

– Njen front, koji je svačiji, osim narodni, nema ni plana, ni cilja, a jedino čime su u stanju da se bave jeste gradonačelnik i njegovi saradnici. Razočaravajuće od doktora ekonomskih nauka, stručnjaka, ali i osobe sa iskustvom u politici. Ako krenemo od navoda da ona procjenjuje da je vrijednost zemljišta koje je Grad Banjaluka prodala 12,5 miliona KM, dođe se do cijene od 4.500 KM po kvadratu – navodi se u saopštenju.



U kojem je svijetu, osim Trivićkinom, tolika cijena zemljišta, pitaju u banjalučkom PDP.

– I ovo dovoljno govori o „politici“ gospođe Trivić, koja očigledno ne zna ništa da predloži, ali zna da neosnovano kritikuje gospodina Stanivukovića. A dovoljno je bilo samo pogledati katastar cijena nepokretnosti u Banjaluci da se i sama uvjeri da to što priča nema nikakav osnov – poručuju iz Gradskog odbora PDP.

Tu može da vidi, kažu u GrO PDP Banjaluka, da su cijene 930, 420, 770, 703, 902, 989, 1.258 i 848 KM po kvadratu, a samo prof. dr Trivić ima neke svoje podatke o nevjerovatnih 4.500 KM.

– Takvo ponašanje je neodgovorno za jednog političara, a posebno za profesora. Ali, o ponašanju Jelene Trivić bismo i mi mogli mnogo toga reći, jer ne zaboravljamo kakve je ispade pravila dok je bila dio PDP, pa i u samom Gradskom odboru. Međutim, mi se možemo izdići iznad valjanja u blatu i sa zadovoljstvom joj prepuštamo vođenje takve politike – poručili su iz GrO PDP, prenosi Srpskainfo.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)