Upriličeno druženje sa učesnicima foto-konkursa “Kastel noću”

Upriličeno druženje sa učesnicima foto-konkursa “Kastel noću”

Svi vi ste upravo putem svojih fotografija predstavili našu tvrđavu.

U atrijumu Gradske uprave danas je upriličeno prigodno druženje sa učesnicima foto-konkursa „Kastel noću“.

Savjetnica gradonačelnika, Milada Šukalo zahvalila je svim učesnicima ove akcije organizovane povodom osvjetljenja tvrđave.

-Svi vi, naši građani ste upravo putem svojih fotografija predstavili našu tvrđavu i naš grad na najljepši mogući način. Najbolji ste ambasador svog grada. Hvala vam što i na taj način pratite sve ono što mi radimo u cilju da nam Banja Luka bude što ugodnija za život – kazala je savjetnica Šukalo.



Ovom prilikom, uručila je prisutnim simbolične poklone – vaučer za vožnju dajak čamcem, a za pobjedničku fotografiju autora Miodraga Gajića poklon je obezbijedila kompanija „Malbašić“.

Naime, na konkurs za izbor najljepše fotografije Kastela noću pristiglo je blizu stotinjak fotografija, a od deset koje je izabrao stručni žiri, pobjedničku fotografiju su izabrali sugrađani, glasanjem putem Viber zajednice Grada Banja Luka.

Podsjećamo, tvrđava Kastel konačno je dobila osvjetljenje, a sugrađani su pozvani da tim povodom u periodu od 07. do 14. jula 2024. godine fotografišu tvrđavu. Na konkursu su mogli učestvovati svi sugrađani, bez obzira na to da li se fotografijom bave profesionalno ili amaterski.

Ovim prilikom, zahvaljujemo još jednom svim sugrađanima koji su slali svoje fotografije Kastela noću.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)