NEZNANJE ILI ZLONAMJERNOST? Prole: Kritikuju najbolje mjere u Banjaluci a nemaju nijedan prijedlog
Foto: A. Čavić

NEZNANJE ILI ZLONAMJERNOST? Prole: Kritikuju najbolje mjere u Banjaluci a nemaju nijedan prijedlog

Napadaju samo radi napada, a ne predlažu ništa - rekla je ona.

Razumljivo je da Danka Ignjatović mora da opravda obećanu poziciju direktorice Dječijeg pozorišta i da organizuje pres konferencije sa nesuvislim izjavama, ali bilo bi lijepo da je njene nove stranačke kolege iz Sps-a, gdje je prešla iz Demosa, malo bolje pripreme.

Rekla je ovo Vedrana Prole, član GrO PDP Banjaluka na komentar Ignjatovićeve da u Banjaluci postoji  diskriminaciju između državnih i privatnih vrtića, te da će posljedica toga biti da vaspitače traže u Bangladešu i Nepalu.

– Istini za volju, Sps prednjači u nepovezanim izjavama svojih kandidata koji neargumentovano druge pokušavaju da uvaljaju u blato. Još nešto im je zajedničko, to su politički anonimne ličnosti koje nemaju nijedan prijedlog, nego kritikuju upravo najkvalitetnije mjere u Banjaluci o kojima druga mjesta u Republici Srpskoj gdje je Sps na vlasti mogu samo da sanjaju – rekla je Prole.



Prole je naglasila da Ignjatovićeva treba da se informiše da su republičke inspekcije nadležne za kontrolu uslova rada i statusa vaspitača.

– Nije poznato da li u Bangladešu i Nepalu postoje subvencije za privatne vrtiće, ali je činjenica da Grad Banjaluka izdvaja 5 miliona godišnje za ovu mjeru. Takođe, Ignjatovićeva bi trebala da se informiše da su republičke inspekcije nadležne da kontrolišu uslove rada i status vaspitača u predškolskim ustanovama i da je potpuno promašila adresu. Da li iz neznanja ili iz zlonamjernosti, bilo bi dobro da slični Ignjatovićevoj prestanu napadati samo napada radi i da za promjenu pokušaju uraditi ili bar predložiti nešto korisno i konkretno – zaključila je ona.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)