Andrej Zamolo pobjednik trke dajakaša, gradonačelnik podijelio medalje
Foto: V. Kresojević

Andrej Zamolo pobjednik trke dajakaša, gradonačelnik podijelio medalje

Čestitamo!

Devetu godinu zaredom održano je takmičenje dajakaša u „4Cross trci“, a najboljim medalje je uručio gradonačelnik Draško Stanivuković.

U trci seniora trijumfovao je Andrej Zamolo, u ženskoj kategoriji Jelena Babić i kod juniora Darko Lazarević.

Gradonačelnik Stanivuković čestitao je pobjednicima, svim učesnicima, ali i organizatorima Dajak klubu Banjaluka što su uspješno realizovali još jedan događaj koji afirmiše dajak čamac.



– Grad podržava ovakve događaje. Ponosan sam na naše ljude koji žive Vrbas, od dajaka, raftinga, kajaka…Hvala svakom pojedinačno, hvala svakom našem klubu koji od Kanjona pa nadalje čuva ono što jeste Banja Luka – kazao je gradonačelnik, ističući da je Banja Luka grad koji je na rijeci, ali nikako taj san da odsanja.

– Banjaluka je tek sada prišla svom Vrbasu, svojoj rijeci i radujem se da nastavljamo da uređujemo obale Vrbasa i stvaramo divna šetališta kako bismo naš Vrbas približili Banjalučanima – kazao je gradonačelnik i najavio nove radove, i to na potezu od Zelenog mosta do Alibabe.

Ističe da kada je osvijetljen Kastel tada se došlo na ideju da se uredi i staza ispred Kastela uz Vrbas, tako da bi sa svim do sada urađenim i planiranim ove godine Banjaluka dobila ukupno šest kilometara  uređenih staza.

-To je upravo ona nova Banjaluka u koju sam prije četiri godine vjerovao i ponosan sam da smo to ostvarili – naveo je gradonačelnik.

Napomenuo je da je u planu i izgradnja kolektora, a u međuvremenu dok se čeka podrška odbornika preduzimaju se značajne aktivnosti u vezi sa obezbjeđenjem sredstava kako bi Banja Luka dobila kolektore sve od Vrućice do Trapista.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)