Uklonjen kvar u Mišinom Hanu za 30 minuta, Kresojević: SNSD dezinformiše građane (FOTO)
Foto: S.Ćuković

Uklonjen kvar u Mišinom Hanu za 30 minuta, Kresojević: SNSD dezinformiše građane (FOTO)

Prokomentarisao tekst koji je pojavio u pojedinim medijima o kvaru na vodovodnoj mreži.

Ljudski faktor republičkog nivoa vlasti je oštetio ventil na vodovodnoj mreži u MZ Mišin Han, a ekipe Vodovoda su u roku od 30 minuta po dobijanju prijave otklonile kvar.

Ovako je tekst koji je objavljen na jednom od portala prokomentarisao i pojasnio situaciju gradski menadžeer Bojan Kresojević.

-Naime, danas je vozač traktora sa kosilicom prilikom košenja trave pored magistralnog puta prouzrokovao kvar na mreži. Za upravljanje magistralnim putevima zaduženo je republičko preduzeće Republike Srpske.

Brzom reakcijom ekipe iz Vodovoda, gubici vode su zaustavljeni već u 11:20, dok je ovaj tekst objavljen u 12:51.
Ovo potvrđuje da pojedinci iz SNSD-ove strukture, predstavljajući se kao anonimni građani, imaju za cilj da dezinformišu javnost kako bi izazvali nezadovoljstvo mještana – istakao je on i dodao:



-Međutim, bilo bi mnogo korisnije da svoje napore usmjere ka zakazivanju sjednice skupštine grada radi rješavanja problema vodosnabdijevanja za potkozarske mjesne zajednice. Zahvalnost zaposlenima u Vodovodu koji ulažu nadljudske napore da u što kraćem roku na terenu otklanjaju kvarove, uprkos brojnim destruktivnim aktivnostima.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)