Prvog septembra sjajna izložba automobila u Banjaluci

Prvog septembra sjajna izložba automobila u Banjaluci

Ulaz za posjetioce je besplatan.

Po treći put u Banjaluci ljubitelji automobila i tuninga imaće priliku da uživaju u izložbi prerađenih automobila među kojima ima i klasika, ali i automobila za trke.

Tuning show “Banjaluka STANCE #3” počinje sa programom u 10časova u nedjelju 01. Septembra na novouredjenom platou izmedju parka Mladen Stojanovic i teniske arene.

U odnosu na prošlu godinu napravili smo veliki napredak u samoj organizaciji dogadjaja.



Do sada su na takmičarsku listu uvrstili gotovo 150 automobila. Najviše ih stiže iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Švajcarske, Francuske, Italije, kao i iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hecegovine.

– Želio bih da naglasim da smo u svakom mogućem smislu sve podigli na viši nivo. Od velike važnosti je i to da smo registrovali udruženje građana pod nazivom ‘Klub ljubitelja automobila Banjaluka’. Na to smo veoma ponosni-kaže Grubor uz napomenu da prijave i dalje stižu.

Kotizacija za takmičare je 20 eura i u cijenu kotizacije je uračunata i majica “BanjaLuka STANCE”. Svi zainteresovani mogu da se prijave na banjalukastance@gmail.com do 31. Avgusta ove godine.

Za ovu godinu smo se odlucili na TOP 15 automobila, 15 automobila ce ponijeti laskavu titulu TOP15. Pehari ce biti veoma interesantni i ručno izrađeni. Na kraju će biti proglašen i BEST OF SHOW, to ce biti veoma tezak zadatak za nase sudije jer je svaki od takmicarakih automobila blizu toga da nosi bas ovu titulu.

Ovim putem želim da se zahvalim našim sponzorima koji nas iz godine u godinu podržavaju i bez kojih ovakav ovakav dogadjaj ne bi bilo moguće organizovati

– Prošle godine sam izrazio želju da upišemo ovaj događaj u turistički kalendar Banjaluke i da postane dio tradicije našeg grada i smatramo da smo u toj zamisli uspjeli-ističe Grubor uz napomenu da će biti još zanimljivih sadržaja za sve posjetioce i takmičare.

Na našu veliku radost očekujemo zaista veliku posjećenost jer je sama lokacija veoma atraktivna i lijepa. U neposrednoj blizini najljepšeg parka koji krasi naš grad i velikog tržnog centra koji je na samo par minuta šetnje kao i na deset minuta šetnje od samog centra Banjaluke.

Za naše mališane je tu i veliki Adventure park tako da pozivamo sve roditelje da dodju sa svojim mališanima i posjete nas.

Ulaz za posjetioce je besplatan.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)