NOVA DIONICA PORED VRBASA Koncert Sergeja Ćetkovića sutra na šetalištu kod Zelenog mosta

NOVA DIONICA PORED VRBASA Koncert Sergeja Ćetkovića sutra na šetalištu kod Zelenog mosta

Uživajte u sjajnoj atmosferi uz odlične hitove Sergeja Ćetković, poručuju iz Gradske uprave.

Banja Luka dobija još jednu, novu dionicu šetališta uz rijeku Vrbas, koja će se portezati od nekadašnjeg restorana „Alibaba“ pa sve do Zelenog mosta.

Tim povodom, svi sugrađani su pozvani da se sutra 2. avgusta od 19.00 časova pridruže otvaranju ove nove dionice šetališta, kada vas očekuje sjajan koncert popularnog pjevača Sergeja Ćetkovića od 19.30 časova, te nema sumnje da će ovo biti još jedna noć za pamćenje.

– Banjaluka postaje bogatija za još jednu dionicu šetališta, koja će zaokružiti trasu dugu preko pet kilometara. Mukotrpan, svekodnevni rad dobija svoj zasluženi epilog -novo šetalište, osmišljeno sa posebnom pažnjom „otvara vrata“ svim Banjalučanima i turistima kojih je sve više – navela je savjetnica gradonačelnika, Milada Šukalo.



Pridružite se i uživajte u sjajnoj atmosferi uz odlične hitove Sergeja Ćetkovića, ali i bogat program i različite sadržaje za sve generacije.

Podsjećamo, realizacijom ovog projekta Banja Luka će, na veliko zadovoljstvo svih sugrađana ali i turista dobiti uređenu stazu koja će se protezati od renovirane plaže u Srpskim Toplicama pa do sportsko-rekreativnog centra „Raj“ kod Zelenog mosta u ukupnoj dužini od oko 5 kilometara

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)