Tadić: Najvažnije je vjerovati i kad drugi ne vjeruju
Foto: Dusko Tadic/Facebook

Tadić: Najvažnije je vjerovati i kad drugi ne vjeruju

U Banjaluci osnovci četvtu godinu zaredom obijaju besplatne udžbenike.

Najvažnije je vjerovati i kad drugi ne vjeruju. Ideja koju sam sa prijateljima započeo 2018. godine na nivou Republike Srpske, u Banjaluci je već četiri godine za redom doživjela potpunu realizaciju.

Ponosan sam na ovu ekipu na čelu sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem koja je vjerovala u ideju besplatnih udžbenika kao što sam i sam vjerovao i koja je omogućila da roditelji školaraca do 9. razreda u Banjaluci već četiri godine ne razmišljaju o ovom trošku – rekao je Duško Tadić, aktivista i humanitarac.

– Idemo dalje da zajedno radimo i gradimo nove ideje – napisao je na svom zvaničnom profilu aktivista i humanitarac Duško Tadić osvrnuvši se na podjelu besplatnih udžbenika u banjalučkoj osnovnoj školi Georgi Stojkov Rakovski.



Podsjećamo, ovo je četvrta godina za redom kako Grad Banjaluka obezbjeđuje besplatne udžbenike za sve učenike od petog do devetog razreda osnovnih škola. Tom prilikom, banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković je naglasio kako je ovo pozitivna praksa koju je Banja Luka prva uvela, prenosi Srpskacafe.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)