Višekruna: O parkovima opet pričaju oni koji za vrijeme svoje vladavine nisu napravili niti jedan novi park
Foto: A. Čavić

Višekruna: O parkovima opet pričaju oni koji za vrijeme svoje vladavine nisu napravili niti jedan novi park

Rekao je i da se svi radovi u Ćiriličnom parku odvijaju u skladu sa zakonom i propisima.

Na tvrdnje člana Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Zorice Kuzmanović Vasilić da za radove u parku „Kupusište“ ne postoji građevinska dozvola te da je isti raskopan i devastiran reagovao je danas ovlašteni potpisnik u Od‌jeljenju za prostorno uređenje Vuk Višekruna.

– O parkovima opet pričaju oni koji za vrijeme svoje vladavine nisu napravili niti jedan novi park. Jer da jesu, valjda bi znali da u toku izvođenja radova park izgleda kao i svako gradilište, kako oni to kažu, raskopan i „devastiran“. Što bude manje bilo ometanja i opstrukcija, radovi će se prije privesti kraju i Ćirilični park će dobiti svoj konačni izgled sa novim stazama i spravama za igru u obliku ćiriličnih slova, obogaćen novim drvaćem, stazama i klupama, a na zadovoljstvo svih građana Banjaluke – rekao je Višekruna.

Rekao je i da se svi radovi u parku odvijaju u skladu sa zakonom i propisima.



– Gospođu Kuzmanović Vasilić želim da informišem da je za Ćirilični park izdata građevinska dozvola i da se svi radovi odvijaju u skladu sa zakonom i propisima, te da je zamolim da ubuduće u javnost ne izlazi sa neistinitim i neprovjerenim informacijama – zaključio je Višekruna.

 

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)