Mnoštvo poklona i iznenađenja: „Veliki početak“ uz koncert Ane Lazarević
Foto: Grad Banjaluka

Mnoštvo poklona i iznenađenja: „Veliki početak“ uz koncert Ane Lazarević

Druženje 1. septembra.

Aktivno radimo na pripremama za manifestaciju „Veliki početak“, kojoj se najviše raduju naši školarci za koje smo osim besplatnih udžbenika pripremili mnoštvo poklona korisnih za školu, ali i sjajne edukativne, sportske i zabavne sadržaje.

Poručila je ovo savjetnica gradonačelnika Milada Šukalo, koja je pozvala školarce, roditelje, ali i sve sugrađane da se u nedjelju, 1. septembra od 18.00 na platou kod multifunkcionalne dvorane u Parku „Mladen Stojanović“ pridruže događaju koji Grad organizuje povodom početka nove školske godine.

Pripremamo edukativne aktivnosti iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, sportske i zabavne aktivnosti, a uvjerena sam da će se naši tinejdžeri  zasigurno obradovati i nastupima Ane Lazarević, Danila Milosavljevića, Muzičkog ateljea „MaMa VoX“ i naših „Vrapčića“ – ističe Šukalova.



Dodaje da naše školarce u okviru manifestacije „Veliki početak“ očekuje zaista sjajna atmosfera, uz puštanje balona, te  brojna iznenađenja i mnoštvo poklona.

– Kao i do sada za naše školarce pripremili smo poklone u vidu školskog pribora i opreme za školu, a uz to naše đake obradovaćemo i besplatnim kartama za pozorište i Gradski olimpisjki bazen, ali i pokloniti im besplatne dajak vožnje. Kroz ove aktivnosti želimo našim školarcima olakšati, ali i uljepšati njihov polazak u školu, njihov veliki početak – naglasila je savjetnica Šukalo.

Ona je još jednom podsjetila da su, uporedo sa već ustaljenom praksom i aktivnostima u vezi sa podjelom besplatnih udžbenika za naše osnovce, obnovljena i horizontalna saobraćajna signalizacija u zonama škola.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)