Lidija Vukićević objavila snimak an terasi, za nju su godine stale (VIDEO)
Foto: Instagram

Lidija Vukićević objavila snimak an terasi, za nju su godine stale (VIDEO)

Glumica Lidija Vukićević (62) izuzetno vodi računa o svom izgledu, a mnogi smatraju da se kroz godine uopšte nije promijenila.

Lidija nerijetko na Instagramu objavi provokativnu fotografiju, a sada je snimkom sa terase hotela zaludjela sve pripadnike muškog pola.

Naime, Lidija trenutno odmara na moru, a na pomenutoj društvenoj mreži je objavila snimak na kom je vidimo u bikiniju koji je istakao sve njene obline.



 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Glumica se snimala iz svakog ugla, bujne grudi su bile u prvom planu, a kada ih je snimila u krupnom kadru mnogima su pale vilice.

Inače, Lidija je vegeterijanac, što joj jako prija, a uspjela je da skine veliki broj kilograma sa promjenom koja joj je bila prijeko potrebna.

-Uvek osluškujem svoje telo, pa sam u poslednje vreme promenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja – kazala je nedavno.

– Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim, i to mi pričinjava zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala „Bolji život“  –  dodala je Lidija.

Ona je jednom prilikom otkrila i da li je za korištenje popularnih medicinskih tretmana zarad uljepšavanja i dovođenja linije u red.

– Nemam ništa protiv. Štaviše, pozdravljam domete medicine, ali nagomilani botoksi se prije ili kasnije vide. Čak i da pribegnete svim mogućim operacijama, opet ne možete da prepravite celo telo. Koža je ta koja odaje godine, a ako je ne negujete, dodaće vam koju više. Znate li kako ja dovodim liniju u red? Kupim farmerke broj manje i kažem sebi: „Ući ćeš u njih“. To mi je motiv da smršam. Niko srećniji od mene kada ih na kraju obučem” – istakla je glumica, kojoj često poručuju da izgleda i do 20 godina mlađe.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)