Drinić: Da nije bilo Đajića i Ninkovića mladi bi već preuzeli besplatne placeve
Foto: Nebojša Drinić Facebook

Drinić: Da nije bilo Đajića i Ninkovića mladi bi već preuzeli besplatne placeve

Svašta bi u Banjaluci bilo da nije njih dvojice - rekao je Drinić.

Da nije bilo Vlade Đajića izostale bi gluposti svakojake: političke, moralne, estradne. Da njegov politički imidž nije najgora stvar od njega, pokazao je današnjom izjavom.

Rekao je ovo poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Drinić na komentar predsjednika GrO SNSD i direktora UKC RS Vlade Đajića “da nije bilo skupštinske većine, grad bi bio uništen”.

– Kada direktor UKC -a koji je zdravstvo gurnuo u ambis, zapostavio bolesne, iznese notornu laž : “da nije bilo skupštinske većine, grad bi bio uništen”, ne možete a da ne analizirate sve promašaje takvog čovjeka i političara. Da nije bilo Vlade Đajića i njegove nebrige, mnogi pacijenti bi bili živi i izliječeni. Garaža na Paprikovcu bi davno bila završena. A da nije bilo njegovog pulena Nine, svaka mjesna zajednica bi imala ambulantu, a mještani redovne zdravstvene usluge. Da nije bilo njih dvojice, štetočina, mladi bračni parovi već bi počeli da preuzimaju besplatne placeve od grada. Umjesto da pokažu da im je stalo do mladih, da ostanu u Banjaluci, da osnuju svoje porodice i imaju svoj dom, oni miniraju uzdanice Republike Srpske – kazao je Drinić.



Drinić stiče da nije bilo Đajića i njegovih, kako kaže, klimača glavom, nedjelja bi bila neradna, a mnogi zaposleni imali bi dan za porodicu.

– Da ih nije bilo, Banjaluka bi dobila kolektor i Vrbas bi bio čist kao suza. Da nije bilo Đajića i Nine mnogima ne bi ogadili politiku, a Grad bi završio mnoge značajne projekte korisne za građane. Đajićeva potopna politika odvela je u provaliju zdravstvo i mnoge, ali je potopila i njega i mnoge iz njegove družine. Uprkos svim Đajićevim sabotažama, Banjaluka raste i razvija se. Narod sve vidi i zna – zaključuje Drinić.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)