“Neka mi ga ne vraćaju bez diplome” Oglas majke koja traži stan za sina nasmijao mnoge
Foto: BLINK

“Neka mi ga ne vraćaju bez diplome” Oglas majke koja traži stan za sina nasmijao mnoge

„Da imam stan u Splitu, dala bih ti ga besplatno.“

Jedna majka koja traži stan za svog sina studenta u Splitu postala je prava senzacija na Fejsbuku.

Njen humorističan i iskren status na društvenoj mreži privukao je pažnju mnogih, izazvavši smijeh i simpatije. Ne sumnjamo da će, zahvaljujući ovoj objavi, potraga za stanom uskoro biti uspješno okončana.

– Ovo je oglas, apel, proza ili kako god. tražim stan u Splitu za dva studenta. Jedan od njih je moj jedinac, ljubi ga majka pametnog. Prvi problem je što sam posvađana sa svijetom u kojem majka za odraslog sina traži išta, a kamoli stan. Ja sam u njegovim godinama od svoje majke dobila autobusnu kartu, par lonaca, tanjira, akvarijum s ribicom i savjet prije ulaska u bus: ‘Ako si mislila da ćeš na pamet prolaziti fakultet, zaboravi. Fakultet se završava samo guzicom, koliko njome budeš grijala stolicu – napisala je.



Potez majke iz Splita oduševio i nasmijao sve
– I stan sam našla na oglasnoj tabli fakulteta. Drugi problem je, ajmo reći, opravdanje za prvi. U Splitu je nemoguće naći pristojan studentski stan. Po astronomskim cijenama iznajmljuju se stanovi s pogledom na more, s kaminom u dnevnom boravku, s đakuzijem na terasi, s ružama na krevetu, tropskim voćem na kuhinjskom šanku, peškirima smotanim u oblik labuda – nastavila je.

– Zato molim sve moje prijatelje, rodbinu iz Splita, ukoliko znaju za neki pristojan stan koji ima dvije spavaće sobe, dva kreveta, kuhinju s ringlom za kafu i kupatilo s vodom, da mi se jave. Poslaću im najduhovitije stvorenje koje je nekim čudom moj sin, neka mi ga ne vraćaju kući bez diplome – napisala je ona, piše Dalmacija danas.

Nakon ove objave, uslijedio je niz duhovitih komentara. „Da imam stan u Splitu, dala bih ti ga besplatno“, „Najjači oglas ikad“, „Majko, daj sve od sebe“, pišu korisnici u komentarima.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)