KULTURA IZNAD POLITIKE Kresojević osudio uplitanje Narodnog fronta i SNSD u proteste u Ćiriličnom parku (FOTO)
Foto: Grad Banjaluka

KULTURA IZNAD POLITIKE Kresojević osudio uplitanje Narodnog fronta i SNSD u proteste u Ćiriličnom parku (FOTO)

Kultura, naslijeđe i nacionalni identitet bi morale biti zajedničke vrijednosti svih političkih opcija - rekao je on.

Ćirilični park bi trebao biti tema bez političkih razlika. Kultura, naslijeđe i nacionalni identitet bi morale biti zajedničke vrijednosti svih političkih opcija.

Rekao je gradski menadžer Bojan Kresojević i dodao da je rekao da iza protesta protiv Ćiriličnog parka stoje Narodni front i SNSD.



– Dobio sam oštar odgovor sa neobičajeno političkom retorikom za jednu nevladinu organizaciju – Odbor za zaštitu Kupusišta?! Na “protestnom” okupljanju od 24. jula prisutni su bili Branislav Čerek predsjednik Gradskog odbora Narodnog fronta – Jelena Trivić i direktorica Centra za socijalni rad Irena Joldžić (SNSD). Sa ovom fotografijom bih djelimično izmijenio svoj stav i rekao da Narodni front i SNSD ne stoje iza ovih protesta, već u prvim redovima protesta – kazao je Kresojević i nadovezao se sa “a narod bi rekao, ako laže koza, ne laže rog”.

Kresojević se osvrnuo i na komentar ministra finansija i trezora BiH “dok se mi u Republici Srpskoj svađamo, oni u Federaciji se raduju.”

– Jel’ vi u SNSD-u tako mislite samo ponekad? – upitao je on.

Gradski menadžer ističe da je Gradska uprava prihvatila najveći broj zahtijeva mještana u načinu uređenja parka, te na taj način razdvojila životne i političke ciljeve.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)