Šmit prošetao Banjalukom, evo kako je Dodik reagovao (FOTO)
Foto: Blink

Šmit prošetao Banjalukom, evo kako je Dodik reagovao (FOTO)

Nije uhapšen.

Predsjednik Srpske Milorad Dodik, rekao je da je upoznat da je Kristijan Šmit u Banjaluci i da je prošetao najvećim gradom u Republici Srpskoj.

-Mislim da ga sada juri policija da ga izbaci, ako nije već deportovan – rekao je Dodik, odgovarajući na pitanje o Šmitovom dolasku u Banjaluku.

-Znate kakve su to uhlebe koje se uvlače da ih niko ne vidi i onda kad mi kažemo postavićemo punkt da ih hapsimo, kažu, a, ne možete to samo njemu. On je to uradio jer je znao da smo mi sada u Doboju. Što nije došao u Doboj pa se prošetao ovamo. Šeta kad nas nema – kazao je Dodik.



A, onda, je dodao da on nema nikakav problem što Šmit šeta Banjalukom, prenose Nezavisne.

-Neka šeta. Banjaluka je slobodan grad. Ali ono što je tačno, on nije ušao ni u jednu instituciju. On je tamo, vidim da je tamo uhvatio onoga bošnjačkog potpredsjednika, dobro oni imaju pravo na kontakt, ne kažem da nemaju, ali ću ja razmisliti o tome da li je to udarac na Republiku Srpsku od strane bošnjačkog potpredsjednika ili nije. U mojim rukama stoji mnogo štošta i na njegov rad. Ako radiš protiv Republike Srpske, e majstore izvini. Ja ne branim, ako je otišao u kafanu, ja ne branim to je u redu, ali u institucijama postoji jasan zaključak da je on lažan i da ne može u funkciji u kojoj se on predstavlja lažno biti primljen – poručio je Dodik.

Kazao je da je o dolasku Šmita obaviješten uoči početka sjednice Glavnog odbora SNSD-a u Doboju.

-Kada su me obavijestili, ja sam rekao tražite ga i izbacite ga – kazao je Dodik.

Nakon novinarskog upada da je Šmit možda došao kao turista, predsjednik SNSD-a je dodao:

-Ne znam, možda je pobjegao kao što je imao običaj da bježi. To je kukavica.

KATEGORIJE
TAGOVI

KOMENTARI

Wordpress (0)